(0)


Af Sneakerkids Copenhagen, juni 2017

adidas Originals vækker legendarisk klassiker til live

adidas Campus er en ikonisk sneaker, der igennem tiderne har påvirket sport, mode og popkultur. Med sit old school look og en underspillet charme leverer Campus en alsidighed som kun få sneakers kan.

 

Slidstærk og robust - perfekt til skolegården og legepladsen

Campus sporter en slidstærk gummisål, der er kendt fra en anden klassiker, nemlig den verdensberømte Superstar-sneaker. Elegant strømlines den kraftfulde sål til skoens overdelen, der består af en levende og fleksibel ruskindskvalitet og det ikoniske 3-stripes-logo. Skoens kvalitetsbevidste materialer sikrer dine børn en behagelig komfort i samspil med et afdæmpet og stilsikkert look - og så matcher sneakeren både pigernes sommerkjoler og drengenes rå shorts. 

Mor & Barn sneakers? Kan du passe 38,5 så kan I få jer et par hver wuhu.

Der sker bare noget helt magisk når mor og barn går i ens sneakers.  Og det er jo nærmest også en hver mors pligt at give kærligheden til sko videre til sine børn ;-) Vi har Campus i str. fra 20-38,5, så hvis I ikke allerede har et par mor-barn sneakers, så er det nu I kan slå til.


Her er det den kendte blogger @daniellasliv og hendes datter der sporter et par mor-datter-sneakers fra shoppen

Legendarisk amerikansk hip hop crew elskede adidas Campus

Det amerikanske hip hop crew Bestie Boys kastede i 80erne og 90erne deres kærlighed på adidas Campus og sportede sneakeren til deres koncerter, mens de bl.a. optrådte med monsterhittet Fight For Your Right (You Gotta Fight For Your Right To Party)