(0)

VARME PUMA SNEAKER-STØVLER TIL EFTERÅR/VINTER

 

BLOG: HER ER 5 GRUNDE TIL DINE BØRN SKAL LØBE VINTEREN I MØDE I ET PAR PUMA 1948 MID L FUR SNEAKER-STØVLER.

Læs videre under billedet

Varme sneakers til børn fra Puma hos Sneakerkids


Disse efterårsstøvler/vinter fra Puma, til børn, bygger på en cool basketball-sko inspieret silhuet, men opfylder kravene til en god efterårs- og vinterstøvle. Herunder får du 5 gode grunde til hvorfor dit barn skal sporte et par Puma 1948:

#1 Foret støvle holder dine børns fødder varme

 Et blødt og varmt fór, i imiteret pels, sikrer en blød og varm fornemmelse omkring dine børns fødder.

#2 Snørefri lukning med velcro og elastiskbånd

Med disse Puma vinterstøvler slipper dine børn for besværet med at binde snørebånd. Støvlen har nemlig en smart lukkefunktion bestående af elastikbånd og en velcrorem - super nem at håndtere for små fingre i det kolde efterårs- og vintervejr.

#3 Overdel i læder for optimal komfort

Med en overdel i læder er alle børn sikret top kvalitet. Læder er et naturligt materiale der former sig efter fodens naturlige træk. Samtidig er læder både vind og vandafvisende. Denne effekt kan nemt forøges og vedligeholdes imprægneringen The Original Nano Protector.

Læs videre under billedet


SHOP HER

4 Høj hælkappe giver fleksibel support til smalle ankle

Sneaker-støvlens hælkappe er høj og fast. Det sikrer en god stabilitet omkring smalle ankler. I samspil med børnestøvlens øverste velcrorem og bløde fór, sikres en fleksibel support. Derved rammer disse efterårsstøvler en perfekt balance mellem struktur og en fri og behagelig bevægelsesfrihed. 

#5 Sneakerboots: Når det bedste fra to verdner forenes

Med et par Puma 1948 Mid opnår dine kids både et sejt look og samtidig får de et praktisk fodtøj. Hybriden mellem en traditionel vinterstøvle og en letvægt sneaker kaldes også for en sneakerboot/sneakerstøvle. 

Modsat traditionelle børnestøvler er disse sneakerboots ofte vægtreduceret i form af de velkendte gummisåler fra sneakers. En let gummisåls fleksible egenskaber gør sneakerboots til et behageligt, let og fleksibelt fodtøj, der i langt de fleste danske vintermåneder matcher det danske vejr. 

Hvilken skostørrelse skal mit barn have? Hvad med voksetillæg?

Søger du varme efterårsstøvler eller sneakerboots til dine børn, så er det vigtigt med et voksetillæg på 1-1,5 cm. Dels for at der er plads til en tyk sok, men også fordi varmen “skabes” i det luftrum, der er omkring foden. Især ved tå-spidserne. Bliver størrelsen for lille er der ikke noget rum, at skabe varmen i. På Puma 1948 Mid L Fur str. 28-34 & Puma Mid 1948 Mid L Fur str. 22-27 kan du se modellens indvendige cm-mål i vores størrelsesguide.


SHOP HER