(0)

Nike Air Max 97 Ultra GS til børn er bygget til førstepladser - perfekt til kids, der har nået en alder hvor sødt ikke er cool.

De rå og identitetskabende søvlfarvet Nike Air Max 97, til børn, er inspireret af silhuetten fra et lyntog der skyder gennem landskabet i sin tophastighed. Kraftfuld og elegant. De længe ventede og en af 2017 mest hypede sneakers er endelig landet i vores webshop. 


Nike Air Max 97 Ultra 17 GS matcher perfekt til de børn, der balancerer i grænselandet mellem det at være barn og det at blive teenager.

Derfor skal dine børn sporte et par Air Max 97 Ultra Air Max 

De notorisk fede Air Max 97 sporter en gennemgående Air Max-luftpude i ydersålen. Det sikrer dine kids en fantastisk stødabsorberingen - lige fra skolegården til bymidten. Sølvmønstret i skoens lette og luftige overdel er belagt med refleks og lyser dine børn op når mørket falder på. Det giver sneakeren et vildt look, men samtidig også en trafiksikker approach. 


Læs videre under billedet 


  

Fleksibel støtte til børn med smalle ankler

Modellens faste hælkappe giver i samspil med skoens tætte snøresystem en fleksibel støtte fra ankel og hælparti over vrist og fodryg. Gode egenskaber, der gør en lang skoledag lidt mere komfortabel. Et blødt fór langs pløsen/flappen og i hælkappen skaber en blød og behagelig pasform. Modellen løber i skostørrelser fra 35,5-40 og fås i lys sølvfarve og sølvgrå.

Kontroversiel luftpude er blevet anerkendt og verdensberømt

Forløberen til Air Max 97 Ultra børneskoen fra Nike, er de legendariske Air Max 87. 87-modellen (fra 1987) var den første sportssko Nike introducerede med en synlig luftpude i hele ydersålen. 

Dengang var det meget kontroversielt blandt den amerikanske befolkning og med vis skepsis. Sådanne sko havde verden aldrig set før.  

Fænomenal støddæmpende effekt

Sidenhen er Air Max-luftpuden blevet verdensberømt og et varemærke, der har skabt store dele af Nikes identitet, ligesom den er med til at skabe hundred tusindevis af børns og unge identitet og look i dag.

- Og ikke nok med luftpuden er cool, så sikrer den dine børn en verdensklasse støddæmpning. Perfekt til storbyferien og udflugter og begivenheder hvor der skal gåes meget.Size run 35,5-40

Shop her


 

Size run 37,5-40

Shop her