(0)


5 FORDELE MED LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT

Give dine kids et forspring i kampen mod sne og sjap med de vilde Duckboots fra Nike

# Overdel i læder for fleksibel og naturlig pasform

# Integreret WaterShield-tekonologi for vandtæthed

# Lunarlon-sål med Nike Air-stødabsorbering for komfort

# Slidmønsteret giver godt greb på alle underlag

# Massiv ydersål i gummi for øget slidstyrke


Size run 36-40
Shop her

VANDTÆT. ROBUST. COOL. HER ER SÆSONENS MUST HAVE NO. 1

Lad dine pre-teenage kids føre vennegruppen an i disse kompromiløse Lunar Force 1 Duckboots, der sporter en fast hælkappe, en god læderkvalitet og en vandtæt WaterShield-membran. 

I dette blogindlæg gennemgår vi Lunar Force 1 Duckboots egenskaber og fordele, vi nørder lidt historie og sidst giver vi dig nogle gode råd til hvordan du vælger den rigtige størrelse i sneaker-støvler til dine børn.
HALV SNEAKER. HALV STØVLE. 100% COOL


Lunar Air Force 1 Duckboot, er en blanding mellem en traditionel vinterstøvle og et par hverdagssneakers. 
Denne kombination forener det bedste fra praktisk orienteret vinterfodtøj med streetwear-baseret modeidealer. 


Size run 36-40
Shop her


VANDTÆT WATERSHIELD HOLDER DINE KIDS PÅ TOPPEN


Med Nikes specieludviklede WaterShield-teknologi, holder disse høje børne-sneakers dine kids tørre og komfortable igennem det lune danske vinterhalvår. 

PERFEKT TIL MODEBEVIDSTE PRE-TEENS

Når praktisk skal være cool, så er Lunar Force 1 Duckboot en perfekt valg. Især til de store skolebørn, som ikke synes et par traditionelle vinterstøvler er særligt sejt at have på. 
ROBUST & SLIDSTÆRK


Lunar Force 1 Duckboot, til børn, kommer med en robust ydersål i gummi. Sålens slidmønster er designet til at yde et stabilt greb på ustabile underlag. Modellens skosnude er tilført en nubret overfalde for, at optimere skoens slidstyrke. 


OVERDEL I LÆDER

Over midtfoden består Nike LF1 Dockboot af en stærk og levende læderkvalitet, der på den ene side sørger for en slidstærk overflade og på den side leverer en super behagelig komfort. 

FAST HÆLKAPPE FOR ØGET SUPPORT

Modellens høje og faste hælkappe sikrer en fleksibel support op omkring anklen. En god egenskab i et fodtøj, der skal bruges i udfordrende vejrsituationer og på glatte underlag. 
EN KLASSIKER FRA 1982 I NY FORM

Inspiration til Nike Lunar Force 1 Duckboot 17 er først og fremmest hentet i de ikoniske all-white Nike Air Force 1 Mid-sneakers, fra 1982.

FRA BASKETBALL TIL HIPHOP MODE

Nike Air Force 1 Mid er en model, der oprindeligt blev designet til de bedste basketball-spillere i verden. I dag er sneakeren for længst rykket ud af basketball-areaerne og ud i gaderne, hvor den i dag har opnået kult status i hiphop-miljøet og har spredt sig til subkulturelle grene i resten af verden.

 

I 2002 udgav rapper Nelly en hyldest sang til Nike Air Force 1. Modellen, i alle dens silhuetter, estimeres af Nike til at sælge for USD 800 millioner årigt på verdensplan. Det gør AF1 til verdens bedst solgte sportsko nogensinde. 

Vil du vide mere om den fantastiske historie om Nike Air Force 1, så kan du læse 30 facts om AF1 du med garanti ikke vidste her.PRÆFERENCER TIL DET AMERIKANSKE PRÆSIDENT FLY

Jep, den er god nok. De oprindelige Nike Air Force 1-sneakers er opkaldt efter det amerikanske præsidentfly; Air Force One. 

HAR DINE KIDDOS WHITE HOUSE POTENTIAL?

Tankerne bag navnet Air Force 1 var, at den oprindelige basketsko skulle signalere samme power og handlekræft som det fly, den amerikanske præsident fløj verden rundt i. Så hvis du mener dine kids har White House Potential, så er et par Nike Air Force 1 eller et par Lunar Force 1 Duckboots et absolut must have ;-)

SHOP HER


KOMPROMILØST MILITÆR-INSPIRERET LOOK

I denne amry-grønne color way falder tankerne naturligt hen på et militær-agtigt udtryk. Med rå detaljer som den nubret nitte-agtige overfalde i sko-snuden, markante låse ved snørebåndene og termo-for omkring anklen færdiggøres det ultimative vinter- og overlevelseslook. 

MED ANDRE ORD: HER ER VINTERSÆSONENS MUST HAVE NO. 1

Nike Lunar Force 1 Duckboot 17 skaber misundelseværdige blikke lige fra skolegården til bymidten. 


SHOP HER

HVAD MED VOKSETILLÆG I SNEAKER-STØVLER?

Med sneaker-støvler anbefaler vi et voksetillæg på lige godt 1,5 cm. Denne model er ikke foret og derfor skal man på de få rigtig kolde danske vinterdage medregne en tykkere sok. 

En sok fylder primært i bredden, men når temperaturen er lidt køligere er det en god ide med et ekstra luftrum ude i skosnuden. Og det er her det lidt større voksetillæg kommer ind i billedet. Det er nemlig i dette ekstra luftrum i skosnuden, at vi skal producerer varmen. 

LUFT I SKOSNUDEN GIVER VARME

Vi kan vælge nok så foret og varme støvler, men hvis de er for små, så fryser vi alligevel. Mange har oplevet at fryse i en skistøvle, selvom skistøvler som udgangspunkt er konstrueret til at være varme, men det er fordi den formentligt har været for lille. Det samme med vinterhandsker. Hvis vi får for små vinterhandsker på kan de være nok så varme, men vi vil fryse om vores hænder alligevel. 

DERFOR ANBEFALER VI AT DU:

Tjekker størrelsesguiden på produktsiden og se skoens hæl-til-tå cm-mål. Mål dit barns fod og lig herefter 1,5 cm voksetillæg til. Men husk at tjekke størrelsesguiden for modellen er lidt stor i størrelsen. SHOP NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT 17