(0)

BREAKING: NY WEBSHOP PÅ VEJ
Feb. 2018, af Sneakerkids Copenhagen

På billedet - Sneakerkids-holdet. Fra venstre: Allan Dario, Bettina Storinggaard og Jan Storinggaard.

SMARTE SØGEFUNKTIONER SKAL FORBEDRE DIN BRUGEROPLEVELSE PÅ SNEAKERKIDS.DK. VI VIL GØRE DET NEMT, HURTIGT OG LÆKKERT FOR DIG AT FINDE DEN BØRNESKO, DER PASSER DIT BARN I PASFORM OG SMAG.

Vi er super glade for at kunne løfte sløret for den første, af flere, store Sneakerkids Copenhagen nyheder i 2018. Med vores nye webshop ønsker vi at skabe en mere brugervenlig og lækker hjemmeside der:

• er super overskuelig
• er mere brugervenlig 
• har gode søgefunktioner
• er lynhurtig fra både smartphones, tablets og desktops


Vi tror, at nøglen til ovenstående ambition ligger i at tilbyde nogle smarte søgefunktioner, men før vi når til dem, vil vi gerne fortælle, hvorfor vi satser stort på at relancere vores sneakerkids.dk


DERFOR SATSER VI ALT - VI VIL VÆRE DANMARKS “GO TO,” NÅR DER SKAL SHOPPES BØRNESKO

 
I takt med en kontinuerlig vækst og en stigende kendskab på markedet har vi endelig - i vores lille iværksætter setup - turde prioritere (Læs: satset opsparingen) økonomien til at udvide vores aktiviteter. Det gør vi i jagten på at tilbyde dig den bedste oplevelse, når du shopper sneakers til dine børn, og måske også til dig selv, på sneakerkids.dk. Og vi gør det selvfølgelig også for at forfølge vores drøm om at Sneakerkids Copenhagen bliver alle “young minded” forældres “go to” nummer 1, når der skal shoppes seje sneakers til the kids ;-)


Første skridt på rejsen er at gentænke og videreudvikle vores webshop, så den bliver endnu mere indbydende, brugervenlig og hurtig. På den måde ønsker vi, at sikre at du finder, det du søger og samtidig får en lækker oplevelse - når du browser rundt på shoppen; sneakerkids.dk

 
NETOP NU ER VI I FULD GANG UDVIKLINGEN AF DEN NYE WEBSHOPI øjeblikket arbejder vi stenhårdt på at relancere 
sneakerkids.dk i en ny, aktuel og mere brugervenlig version. Vi er ikke bange for at sige vi med vores nye webshop ønsker, at skabe et univers i absolut verdensklasse. Og vores ambitioner er heldigvis ligeså høje som vores arbejdsmoral og ligeså indgroet som vores interessse for den hype, passion og diversitet vor tids moderne sneakerkultur består af.


I bestræbelser på at skabe en webshop i topklasse har vi kigget på og analyseret de efterspørgsler, vi har mødt fra vores kunder og vores øvrige omgivelser siden vi åbnede sneakerkids.dk tilbage i april 2016. Det har banet vejen for en række nye tiltag og øsnker ift. vores relancering. I den ombæring er vores hovedfokus at udvikle en smart og effektiv søgefunktion, der skal gøre det nemt for dig at finde lige præcis den type børnesko, der passer dit barns fod. 


NY SØGEFUNKTION 
SKAL GØRE DET SUPER NEMT AT FINDE DET HELT RIGTIGE PAR SNEAKERSDet kan være svært at 
shoppe børnesko på nettet. Det ved vi. Men omvendt kan det også være meget rart at shoppe online og efterfølgende at prøve skoene hjemme i vante rammer, hvor der ikke er stress og jag fra hektiske butiksmiljøer og børn, der
måske ikke lige er i humør til at prøve sko. 


Derfor skal en god webshop med børnesko levere gode søgefunktioner. Det mener vi er omdrejningspunktet. Det
 minimerer også risikoen for, at du skal til at ombytte. Og selvom vi yder en af markedets bedste returservices med gratis retur-fragt og fuld returret i 365 dage, så er det nu bare nemmest, når du slipper for besværet med at bytte, og dine børn ikke skal vente utålmodigt på at få deres nye sneakers i brug.
 

HER ER SØGEKRITERIERNE DER SKAL GØRE DET NEMT FOR DIG AT SHOPPE BØRNESKO PÅ NETTE


Helt konkret kan du med vores nye søgefunktion fx søge på en: “Hvid begyndersko, til pige, med fast hælkappe, til brede børnefødder og med velcrobånd”. Herunder er listet de søgefunktioner vi pt. arbejder med at implementere:


• Skostørrelser 

• Farve

• Sneakers med velcrobånd/elastiksnøre (Snørefri sneakers)

• Sneakers med snørebånd

• Kravlesko / pre-walkers

• Begyndersko / startersko

• Sneakers med fast hælkappe

• Sneakers til brede børnefødder

• Sneakers til smalle børnefødder

• Lave sneakers

• Høje sneakers

• Sneakers til drenge

• Sneakers til piger

• Nyheder 

• Sale


Du kan sammensætte dine søgekriterier, så de lige præcis matcher de præferencer du har for valget af sneakers til dine børn.


HOV! MANGLER VI EN SØGEFUNKTION? 


- Så skriv den/dem til os på info@sneakerkids.dk. Det vil vi blive glade for. Har du gode ideer, så skriv endelig dem med. Tak.


HVORNÅR KAN JEG SHOPPE PÅ DEN NYE WEBSHOP?


Vores 
nye webshop forbliver på domænet www.sneakerkids.dk, men vi kan endnu ikke løfte sløret for den præcise dato. Vi arbejder dog med medio marts. Men følg med på Facebook her og Instagram her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her og forbliv 100% opdateret. 


Vi 
lover at når den nye webshop går i luften, så går den i luften med et brag af en fest med vilde børne-sneakers, eksklusive værdikoder og masser af good vibes.


STAY IN TOUCH - OG MENS DU VENTER KAN DU TJEKKE NOGLE AF FORÅRSSÆSONEN NYHEDER UD HER
Cool Kids Are Better Off!

Alt det bedste

Bettina, Jan og Allan

Sneakerkids Copenhagen