(0)

BLOG: DERFOR ER PUMA SUEDE BØRNESKO ET KÆMPE HIT TIL EFTERÅRSBRUGHVORFOR SKAL JEG VÆLGE ET PAR PUMA SUEDE TIL MINE BØRN?

Til de tørre og lune efterårsdage er et par Puma Suede børnesko et rigtig godt valg. Modellen sporter nemlig en super lækker ruskindskvalitet, der i særklasse leverer en fleksibel pasform til dine børns fødder. Samtidig er ruskind et naturligt materiale, der afviser let regn, men samtidig er god åndbar til aktive dage med masser af solskin.

Læs videre under billedet


Shop Puma Suede Rød


NEM BØRNESKO SKO AT FÅ AF OG PÅ

Er der noget, der er populært, så er det sneakers der er hurtige at få på. Derfor er børnesko med velcrobånd et kæmpe hit her på sneakerkids.dk. Især til de små og store institutionsbørn er Puma Suede med velcro populære. Det gør livet nemmere for de små, og hjælper også pædagogerne til hurtigt, at kunne hjælpe ungerne i deres sko. De fleste af Puma Suede-modeller kommer med velcrobånd i størrelserne fra 19-35.  


FLEKSIBELE OG SLIDSTÆRKE MATERIALER

Puma Suede, til børn, er kendt for sine slidstærke materialer. Det er en børnesko, der kan "tåle at blive brugt”. I modsætning til mange sneakers med mesh, så har Suede en overdel i ruskind, der er langt mere slidstærk. Det er kæmpe plus, når der står rundbold eller fodbold på dagsordnen. Modellen har en medium fast hælkappe, der leverer et perfekt mix mellem struktur og fleksibel support.

Modellen fås i flere farver og i str. fra 19-39

Se hele udvalget af Puma Suede her