(0)

Blog: Puma X tiny cottons

Disse lave børnesko med elastiske snørebånd fra Puma og det Barcelona-baserede børnetøjsmærke tinycottons, lader dine børn slippe for besværet med snørebånd, og sikrer samtidigt et fantasifuldt og unikt look.

#1 God skindkvalitet sikrer dine børn en optimal pasform

Som navnet Puma X TC Nubuck angiver, så kommer de lave børnesko i en lækker nubuck og skindkvalitet. Skind og ruskind er 'levende' materialer, der naturligt vil søge at tilpasse sig dine børns fødders naturlige facon og former. Skindkvaliteten sikrer derved en optimal følelse af komfort og fleksibel frihed. 

Læs videre under billedet


Børnesko i skind bidrager også til at opretholde en god support omkring hele foden. Så leder du efter et par sneakers i topkvalitet til dine børn, så er disse en rigtig god mulighed.

#2 
Ingen snørebånd, der skal bindes

Mindre bøvl med snørebånd betyder mere tid til leg. Det kan vi lide! Børnesko uden snørebånd er populære som aldrig før. I disse snørefri sneakers er der brugt elastiske snørebånd for at gøre livet lettere for dine børn. 

Læs videre under billedet


Modellens faste hælkappe og brede pløs/flap, gør skoen, sammen med de elastiske snøebånd, super nem for små børnefingre at trække på. 

Elastiske snørebånd er mange gange en fin hjælp til selvhjælp, når dine børn i børnehaven eller skolen hurtigt skal have deres sneakers på, men måske ikke lige har helt styr på det med snørebånd endnu. #3
 
Børnesko der er gode til "pæn brug” og festlige lejligheder

Vi oplever en stor efterspørgelse efter børnesko til pæn brug. Den blomstrende sneakerkultur har for alvor fået fat i Danmark. Og det ikke kun os voksne, der vil poppe vores look med et par lækre streetwear-sneakers. Børn vil også - for børn ser jo ofte op til far og mor, hvad de gør og hvordan de går klædt. 

- Og i en verden hvor vi udtrykker os mere og mere igennem vores outfit, så er sneakers blevet et naturligt valg til det pæne tøj, når der står barnedåb, bryllup eller rund fødselsdag på agendaen. 

De flotte Puma X tinycottons sneakers går perfekt til både jeans, skjorte og kjole. Et duset farvevalg gør, at skoene går an til et hav af andre farver og nuancer. Det fantasifulde print er ikke for i øjenfaldende, men skaber blot nogle små fine detaljer i det overordnede look - Og så er det bare super sødt med print på sneakers til børn. Børn er jo børn og ikke stilikoner, det må vi trods alt huske på ;-)   

 


Om t i n y c o t t o n s

Det verdensomspændende brand PUMA har slået sig sammen med de kreative folk fra det Barcelona-baserede mærke, tinycottons. I to sæsoner har tinycottons leveret fantasifulde og ekslusive design til Puma.  

I denne kollektion har skaberne lade sig inspirere af det mangfoldige bjerglandskab i Sydamerika. Nærmere bestemt Altiplano-landskabet og dets oprindelige folk, kultur og dyreliv - og med tanke på bøger og rejser fortæller hver tinycottons kollektion en fantasiful historie igennem stilfulde udtryk, duset farver og søde prints.

PUMA x tinycottons AW17 genfortolker PUMAs ikoniske sneaker; Puma Basket. Basket-silhuetten bliver på fineste vis komplimenteret med tinycottons 'Altiplano' udseende og stil. Det sydamerikanske landskab og kultur bliver fortalt i et smukt håndværk af unikke prints, detaljer, stoffer og former. 

Nøgleelementer i denne kollektion omfatter lama-inspirerede detaljer, traditionelle Quechua pom poms og det naturligt inspirerede farvepalet af sort, brun, beige, grøn og rød.
Shop Puma X tinycottons kollektionen her