(0)


SLIP FOR SNØREBÅND
MED DE SMARTE QUICKLACES!
Med Quicklaces elastisk-snørebånd slipper dine børn for at binde snørebånd.

Af Sneakerkids, oktober 2017

 


Med elastiske snørebånd fra Quicklaces kan dine børns snøresko, lynhurtig forvandles til et par, der ikke skal snøres.SHOP SØLV-FARVET QUICKLACESQUICKLACES! SÅ KOMMER DINE KIDS HURTIGST
UD AF STARTHULLERNE

Er dine kids, ligesom Anton på 7 år der holder skoen på billedet, også træt af besværet med snørebånd? Så er Quicklaces fra Sneakerkids et must have, der gør alle sko super hurtige at få af og på. 

QUICKLACES AKA. SNYDESNØREBÅND
De smarte elastiske gummibånd, der fungerer som “snydesnørebånd" passer perfekt til de fleste børnesko.

De elastiske snøre ligner tilmeld almindelige snørebånd ret godt. De fungerer ligeså godt som velcrobånd og med Quicklaces sikres en god elastisk støtte over fodryg og vrist, der sørger for at skoen sidder helt tæt til foden.
 

 

SHOP HVIDE QUICKLACES


MERE TID TIL LEG 
De smarte “snyde snørebånd” sikrer, at dine børn ikke bliver overladt til besværet med snørebånd, der går op i tide og utide. I en travl hverdag eller på ferien kan Quicklaces være detaljen, der gør forskellen. 


SHOP BLÅ QUICKLACES

 

GOD HJÆLP TIL SKOLEBØRN
Quicklaces er et godt værktøj til børn i den tidlige skolealder. I børnehaven hjælper pædagogerne til i garderroben, men i skolen er der ikke samme hjælp at hente. 

I en ny og spændende hverdag med mange nye indtryk kan Quicklaces være en fin hjælp til selvhjælp. Så kan der altid øves på snørebåndsbinderiet i weekenden.

VIDSTE DU?
I de fleste børnehaver og skoler er det faktisk et krav, at vores børn skal have sko på de selv kan snøre. Det stiller krav til gaderoben derhjemme. Med Quicklaces kan almindelige snøresko hurtig blive til sko, der ikke skal snøres. Det er smart.  SHOP GRÅ QUICKLACES


HVILKEN STØRRELSE QUICKLACES
SKAL JEG VÆLGE?

Quicklaces er one size og kan tilpasses både lave børnesko og høje børnesko. De sættes lynhurtigt i de normale snørehuller.  

Quicklaces fås i flere farver og passer alle almindelige sneakers med snørebånd (Der skal være almindelige huller til snørebåndene i skoen)

Vi har selv testet Quicklaces. Og ud over deres funktionelle og praktiske virkninger er de også visuelle flotte. Skoen får et clean look og et par sorte sneakers kan pludselig få nyt liv med et par pink Quicklaces.

 

SHOP PINK QUICKLACES

SHOP SORT QUICKLACES

SHOP GULD QUICKLACES


SE OGSÅ 


BLOG: GUIDE: 4 HURTIGE RÅD
BLOG: SÅDAN RENSER DU BEDST DIT BARNS SNEAKERS