(0)

SNEAKERS TIL BØRN MED VELCROBÅND I SLIDSTÆRKE MATERIALER, DER ER MATCHER DE HÅRDE KRAV TIL EN ACTION-PACKED SKOLEDAG

New Balance KV996 - Size run 28-36

Get up and run! De smarte New Balance KV996 er den perfekte ‘partner in crime’ til alle piger der elsker leg og lyserøde sneakers. Modellen kommer med en smart lukkefunktion, der består af elastiske snørebånd og en velcrorem. Sneakerens kraftige hælkappe fitter tæt til anklen og giver en fleksibel support. New Balance er kendt for deres slidstærke børnsko. Se vores store udvalg her.

New Balance KE420 - Size run 28-38

Follow the lead! De ikoniske New Balance 420 var en af verdens førende løbesko tilbage i 80’erne. I dag nyder New Balance 420, til børn med velcrobånd, stor succes, som en slidstærk sneaker, der er perfekt til leg, boldspil og hverdagsbrug. Modellen sporter en slidstærk gummisål med et godt vejgreb - samt en robust overdel i ruskind, der leverer maksimal komfort til alle børnefødder. 

New Balance KV574 - Size run 28-36

Let’s go! New Balance er kendt for deres slidstærke og behaglige børnesko. Disse KV574 er ingen undtagelse. Modellen er super blødt forret i den stabile hælkappen og i pløsen. Det skaber en tæt pasform og verdensklasse komfort i hvert eneste skridt. Det ikoniske New Balance logo brandes elegant i forbindelse med den dobbelt velcrorem og vidner om en praktisk sneaker med et legendariske look. 


Stan Smith CF C - Size run 28-35 


Nike Free RN 2017 PS - Size run 28-34

Almost too cool for school. Med et par Nike Free RN 2017, i triple black, løber ingen børn tør for attitude. Og i denne sorte version er de også nemme at holde rene og friske. Modellen er super fleksibel og skaber en naturlig frihed i hvert eneste skridt. Skoens spændes tæt til foden via elastiske snørebånd og en velcrorem. Derved slipper dine børn for bøvl med snørebånd. Vi har Nike Free RN 2017 i sort og hvid til børn i str- fra 21-40. Shop her.

adidas Dragon - Size run 28-32

Fast and furious! De lynhurtige adidas Dragon-sneakers sporter en luftig overdel betsående af mesh og imiteret ruskind. Skoens bløde foring skaber maksimal komfort. Modellens smarte løsning med tre velcroremme gør sneakeren hurtige og lette af få af og på. Og sikrer en optimal support over fodryggen.

Puma Suede 2 Straps PS - Size run 28-35
Fåes i flere farver

Let’s play! De ikoniske Puma Suede sporter en slidstærk og lav-profil gummismål, der gør den perfekt til en omgang bold i frikvarteret. Modellens overdel består af en lækker ruskindskvalitet, der giver dine børn en maksimal komfort i løbet af en lang skoledag. Den praktiske løsning med 2 velcroremme gør Suede super hurtige at få af og på. 

Puma 2 Straps PS - Size run 28-35
Fåes i flere farveradidas Superstar CF C - Size run 28-35
Fåes i flere farver

I 2016 strøg adidas Superstar-sneakeren til tops som den bedst solgte sneaker i USA. Og succesen ser ud til at fortsætte de næste mange år. Med tanke på at sneakeren er en oprindelig basketsko tilbage fra 1969 må det siges at være imponerende. adidas har sidenhen (debuten i 1969) lanceret adidas Superstar i mange forskellige design og farvekombinationer. Men adidas har altid været tro mod den originale silhuet, og det er måske derfor sneakeren i dag, har opnået en ikonisk og kult status i adidas’ produktportefølje. adidas X_PLR - Size run 28-35

Let’s roll! adidas X_PLR til børn er til de typer, der søger fart og bevægelse i hvert eneste øjeblik. Modellens fleksible og skridsikre sål giver et hurtig afsæt i alle retninger. Det hurtige afsæt matches af en blød hælkappe - og en snørefri lukning bestående af elastiske snørebånd, der kan kan spændes tæt til. Derved opnåes en fleksibel støtte i hælen og over fodryggen. Overdelen består af et specieludviklet rundstrikmaterriale. der sikrer en maksimal komfort.