(0)


MODEL: NIKE FREE RN 2017


SIZE RUN 20-40

Indesko til børn: Sæsonen for indesko/skiftesko til børn er over os. Ingen kids gider sjap og smat på gulvet i vuggestuen, børnehaven eller skolegården. Derfor er et par lette og fleksible indesko, der hurtige at få af og på et must. 

Vi anbefaler Nike Free RN 2017, som den ultimative indesko til børn. Til de mindste kids sporter modellen velcrobånd og elastiske snøre, så de er hurtige at få af og på. Modellen er blød, let, åndbar og sålen smitter ikke af på indendørs underlag. 

Shop nuMODEL: NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT GS

Size run: 36-40

Blogindlæg: Giv dine pre-teenage sneakerkids et forspring igennem vinteren med disse vandtætte mid top-sneakers fra Nike. Læs hvorfor de lever 100% op til vores forventning og få vores bedste råd til valg skostørrelse og voksetillæg.

Læs nu

 

SÅ KAN MINI GODT BEGYNDE AT GÅ, TAK!
Med et par adidas Originals Tubular Shadow bliver de første skridt taget til et helt nyt level. Fleksible materialer, maksimal komfort og en futuristisk street vibe sender dine kids stilsikkert ud over rampen.

Size run: 20-35
Shop og læs mere her

“Efterårssko_til_børn_stort_udvalg_hos_sneakerkids

 

NIKE AIR MAX ZERO ESSENTIAL

Pimp dine kids’ sneaker game op med et par Nike Air Max Zero Essential børnesko. Måske du også selv skal have et par med? For selvom modellen er til børn, så kan moms, der bruger str. 40 eller derunder også sporte et par. Vi har nemlig Air Max Zero Essential i str. fra 22-40. 

Shop her

BLOG: PUMA 1948 MID L FUR
5 gode grunde til at dine børn skal sporte disse sneakerboots i efteråret ‘17

Læs her


 

 

 


EFTERÅRS-KICKS DER GIVER MISUNDELIGE BLIKKE I SKOLEGÅRDEN!

De notorisk fede og høje børnesko Nike Air Force 1 Mid matcher aktive børns krav til en robust børnesko til efteråret. Modellen er en oprindelig basketball-sko og er opkaldt efter det amerikanske præsidentfly. 

Børneskoens slidstærke gummisål og en premium overdel i læder, sender dine kids ud i efterårsvejret top loaded med både stil og komfort. Shop dem her i børnestørrelser 28-40. Nike Air Force One fås både høj og lav, samt  mange andre farver og designs. Se hele vores udvalg her.


 

Holy Moly Mom! Ud over et elegant design, der mixer det bedste fra fashion med sport, så har Nike Air Max Thea en fast hælkappe der leverer fleksibel støtte til alle små kids med smalle ankler. Og assisteret af en blød skumbaseret mellemsål og en Air Max-luftpude, så er komforten i top.

Hos Sneakerkids er vi vilde med hvide sneakers til børn. Det er ikke nogen hemmelighed. Men pasform og komfort er nu en gang vigtigst, når det handler om børns fødder og velvære. Disse hvide Nike Air Max Thea børnesko fra Nike leverer heldigvis begge dele. Og så er det jo bare bonus at de samtidig forener et classy look med en sporty approach - og rammer tidens ånd. Nike Air Max Thea passer ekstra godt til børn med smalle fødder og en lav vrist.Lyserøde sneakers til små piger går aldrig af mode. 
Reebok Classic rammer plet i et hvert moderhjete med disse lækre sneakers i blød skind og med en fast hælkappe, der leverer fleksibel støtte til små fødder.

Når prinsessen ankommer til vuggestuen i et par lyserøde sneakers, så er der garanti for beundrende blikke fra “veninderne” og pædagogerne. Et par lyserøde sneakers kan bare noget helt fortryllende når de vækkes til live af små børnefødder. Udover disse søde lyserøde Reebok sko til børn, så finder du over 10 par lyserøde børnesko til piger her. Modellerne fås i skostørrelser str. 17-38,5. Har du en forkærlighed for netop Reebok Classic, så tjek hele vores udvalg af Reebok børnesko ud her.Reebok Club C - Size run 17-38
Hey mom, let’s roll these triple-black Nikes together

Nike Free RN 2017 i triple-black sporter en super fleksibel gummisål og har en let lækker overdel i mesh-nylon. Perfekt til action-packed dage, der er fyldt med leg og bevægelse.

Nike Free RN 2017 til små børn og til de mellemstore skolebørn kommer med elastiske snørebånd og en velcrorem - super smart hvis de skal bruges i løbet af en hektisk skoledag, hvor der ikke altid er tid til det med snørebånd. Modellen med snørebånd løber fra 35,5-40 - så kan mor måske passe et par med ;-)

Se hele vores udvalg af Nike Free RN 2017 her 


Et par pastel-grønne adidas Campus til mini. Og et par pastel-grønne adidas Campus til mor?
Af Sneakerkids, august 2017

Se også hele udvalget af adidas Campus her

Mama let’s roll! adidas Campus til små børn, størrelse 20-27, kommer med elastiske snørebånd og har en fast hælkappe - hvilket gør det nemt for far og mor, at hjælpe mini i skoen. 

Campus til mellemstore børn, størrelse 28-35 har almindelige snørebånd, men med et par ultra smarte Quicklaces kan de hurtig gøres “snørefri”. Det er super smart hvis de skal bruges som et par sneakers til skolebrug, og junior ikke altid lige har tid til, at binde snørebånd. Campus-sneakeren til store børn eller mor løber fra størrelse 35,5 til 38,5. Alle 3 size runs sporter en over i ruskind, der leverer maksimal komfort i hvert skridt. Skoens faste hælkappe leverer en god support omkring hæl og anklen. 

You Gotta Fight For Your Right To Party

De legendariske adidas Campus var oprindeligt en basketsko, men blev først verdensberømte da hip-hop-crewet Bestie Boys i 80’erne og 90’erne kastede deres kærlighed på sneakeren. Læs historien om Campus og hør eller genhør monsterhittet Fight For Your Right (You Gotta Fight For Your Right To Party) 

Se hele udvalget adidas Campus her


SLIP FOR SNØREBÅND

Lad dine kids slippe for, at binde snørebånd med et par adidas X-PLR børnesko. Modellen kommer med elastiske snørebånd, en fleksibel letvægst sål og en specialudviklet overdel i rundstrik - der sikrer dine kiddos maksimal komfort igennem en lang skole dag.


Gi’ en pige de rigtige sneakers og hun kan erobre verden! adidas ZX Flux er netop landet i shoppen i denne populære lyserøde version.
Af Sneakerkids, august 2017 

Shop adidas ZX Flux i lyserød her

Elsker din pige, at se Frost på Ipad'en, gå i din sminke ligeså snart muligheden byder sig - klæde sig ud som Elsa og holde pigemiddage? Og kan hun bare ikke få nok sko (ligesom sin mor) ? Så er disse skønne adidas ZX Flux, til små og mellemstore børn et par sneakers, der får det store smil frem på læberne. Udover det prinsesse-agtige look, så sporter modellen en luftig overdel i mesh-nylon, der sørger for en optimal åndbarhed. 


Fast hælkappe sikrer dine børn stabilitet i hvert skridt

adidas ZX Flux har en fast hælkappe, der giver alle smalle prinsesse-ankler optimal support. I samspil med skoens øvre i fleksibel mesh sikres en fleksibel støtte omkring hele foden. Og sidst, men ikke mindst, så giver skoens skumbaseret mellemsål og bløde ydersål en fantastisk støddæmpning. 


Derfor er adidas ZX Flux et kæmpe hit i 2017

Sneakers- og især børnesko fra adidas Originals oplever generelt en kæmpe popularitet og vækst på sneakermarkedet i øjeblikket. Især adidas ZX Flux er en stor succes til børn. Det skyldes bl.a. skoens alsidighed. ZX Flux fitter nemlig til de fleste outfits. Både kjoler, shorts og jeans - så modellen kan både bruges til festlige lejligheder, hverdags- og skolebrug. Udover det, så er skoen super let, åndbar og giver god support omkring foden. Og så passer ZX Flux-sneakers ekstra godt til børn med brede fødder. 


Se hele vores udvalg af adidas ZX Flux til børn her 


Let’s get back to school with style!

Her er 7 par sneakers, der matcher kravene til en aktiv skoledag med fart på!
Selv prinsesser har brug for everyday sneakers. Med et par lyserøde adidas Campus er der både styr på det piget look, og på komforten igennem en dag fyldt med eventyr.
Af Sneakerkids, august 2017

adidas Campus lyserød - size run 20-34

Børne sneakers fra adidas Originals oplever en kæmpe succes for tiden. Med nye og innovative sneakers som bl.a. adidas X_PLR, har det tyske brand langt sig i front på sneakermarkedet. Men det tyske super brand glemmer ikke sine gamle klassikere, og i år har adidas Group satset stort på, at vække en gammel frontrunner til live - nemlig adidas Campus. Vi har modellen i mange farver og i str. fra 20-38,5. De mindste modeller kommer med elastiske snørebånd og de store med snøre. Modellen er kendt for sine slidstærke konstruktion og matcher perfekt til de kids der kræver en flot, stabil og robust sneaker til hverdagsbrug.

Se hele udvalget af Campus her


Nike Little Presto sørger for alle små børn oplever makismal komfort i hver bevægelse. Læs herunder hvorfor Presto er en god begyndersko.
Af Sneakerkids, august 2017

Nike Little Presto TD - Size run 21-27

Lette og fleksible løsninger i sneakerens overdel skaber et ekstraordinært smooth fit omkring dine børns fødder. Den fleksible ydersål skaber en let og hurtig fodafvikling hvilket yder en fantastisk følelse af frihed - et perfekt afsæt for små fødder der konstant udvikler sig.

Læs videre under billedet


Det innovative look, med det iøjefaldende lock-down cage system som highlight, er tro mod 90'ernes originale silhuet - men nye materialer, i 2017 versionen, er med til at genføde Nike Presto i en ny futuristisk form. En low-cut profil i sneakerens sok-inspireret konstruktion skaber en reaktionshurtig og omstillingsparat oplevelse.

Nike Presto; en T-shirt til dine børns fødder 

Nike projekt og co-designer Tobie Hatfield forklarer at formålet med Nike Presto var, at give kroppen modet til at tage kontrol over skoen, snarere end omvendt. Tankerne og ideerne gik på at skabe en sneaker der gav et naturligt afsæt i hvert eneste skridt. Den figursyet sok, som former skoens overdel, yder en maksimal fleksibilitet over vristen og giver plads til tå-bevægelse. 


Det tætte sok-design opretholder tilstrækkelig støtte med support fra den unikke lock-down konstruktion (De kraftige PU-stafferinger i skoens skaft). Med den perfekte pasform konfiguration, blev Presto markedsført som værende en "T-shirt til dine fødder”. I øvrigt, Nike Presto inspirerede til Nikes designere til udviklingen af Nike Free Run. Se vores vilde udvalg af Nike Free til børn her.

Læs videre under billedet

Se vores udvalg i Nike Presto GS
Size run 35-40

Udviklingsarbejdet med Nike Presto blev en forløber for det Nike Free Program der udviklede- og i slut 00'erne slog igennem med skoen Nike Free Run. Nike Free bygger på samme filosofi som Presto, men blev supporteret af tanker, ideer og drømme om at skabe en sko, der ville bidrage med en følelsen af fri bevægelse og uafhængig - picturiseret ved bare fødder der løber på sand. Lanceringen af Nike Free Run må betegnes som værende den største kommercielle succes Nike har leveret i nyere tid. 

Se vores fulde sortiment af Nike Presto her. Size run 19-40Stan Smith; så løber dine kids aldrig tør for stil. Denne turkise udgave springer rammerne for hvor fede farvede sneakers kan være.
Af Sneakerkids, august 2017 

 

adidas Gazelle - Size run 22-27 & 35,5 - 38,5

Siden lanceringen i 1971 har adidas Stan Smith holdt sig ung og up to date. Den oprindelige tennissko, designet til manden af samme navn (Stan Smith), har for længst vundet streetwear modens hjerter. I dag er Stan Smith en af de mest ikoniske modeller i adidas' fantastiske række af hverdagssneakers. Især versioner som denne unikke turkise udgave af skoen er med til udødeligegøre Stan Smith-æraen. 

Stan Smith til børn findes i mange forskellige colorways. Skoen sporter en slidstærk gummisål og en overdel i fuldnarvet læder hvilket sikrer en optimal pasform og bevægelsesfrihed. Skoens faste hælkappe sørger for alle børnefødder bliver supporteret af behagelig støtte omkring anklen. Stan Smiths robuste konstruktion og slidstærke materialer gør den optimal til børnehave og skolebrug.

Se hele vores udvalg af adidas Stan Smith her. Size run 17-38,5

 


adidas Gazelle har i 3 årtier leveret en stilsikker apporach til en aktiv livstil med fart på. Modellens slidstærke opbygning gør den popluær til børnehave og skolebrug.
Af Sneakerkids, august 2017

 

Foto af Tara and Carter

adidas Gazelle (navy) - Size run 17-38,5

Too cool for school! De underspillet smarte adidas Gazelle sneakers til børn, består af en sublim ruskindskvalitet og en slidstærk gummisål, der sikrer dine børn en fleksibel støtte og maksimal komfort. I tre årtier har de ikoniske sneakers været med til at præge streetwear-moden verden over. Med sin enkle stil og tilbagelænet attitude, matcher Gazelle de kids, der elsker at tage sig god tid når verden skal udforskes.

 


 

Back to school! Her er 7 par slidstærke sneakers med snørefri lukning, der gør skoledagen lidt sjovere.
Af Sneakerkids, august 2017

adidas Superstar CF - Size run 28-35

adidas X_PLR - Size run 22-40

New Balance KV996 - Size run 28-35

adidas Dragon - Size Run 28-32

Puma Suede 2-Straps - Size run 28-35


Begyndersko til børn. Hvad skal du være opmærksom på? Læs med her og få helt styr på; gode sneakers til de mindste børn, skostørrelser og voksetillæg.
Af Sneakerkids, juli 2017

Begyndersko til børn - Size Run 17-27

Vi bliver ofte spurgt hvordan og hvorledes det nu lige er med skotype, skostørrelse og voksetillæg til de allermindste børn. Altså de børn der så småt er begyndt at kunne stå og gå. For bedst at kunne svare på det spørgsmål, så er det vigtig for os at vide hvad formålet med skoen er. Skal det være en begyndersko, der skal bruges til leg og bevægelse i vuggestuen? Eller skal det være en vaskægte 'show off' streetwear-sneaker, der skal bruges til at skabe det sødeste eller sejeste look til en fødselsdagsfesten, brylluppet, konfirmationen eller barnedåben?  Til de festlige lejligheder vurderer vi ikke, at sneakerens fleksibilitet, form, materialevalg og vægt er ligeså vigtig som til praktisk brug i hverdagen. Her gælder det om at vælge dem, der matcher dit barns personlighed bedst. Eller måske et par magen til dine egne yndlingssneakers? Eller en model du kan huske fra din egen barndom? 

Mulighederne er uendelige og vi har et kæmpe udvalg i sneakers til små børn fra mærker som Nike, Puma, adidas Originals, Reebok Classic, Vans og New Balance

Men! Når mini begynder at udforske verden ved hjælp af egne skridt, så er det vigtigt med en god sneaker, der rummer  høj kvalitet og de rette egenskaber såvel som stil og attitude. Herunder billedet kan læse, hvad du med rette kan være opmærksom på, når du skal vælge de helt rigtige sneakers til dit barn.


Ydersål 

En god begyndersko bør have en fleksibel ydersål i gummi, der tillader barnets fod at udvikle sig naturligt. Et godt skridmønster under sålen er også en fordel. Alle sneakers til små børn, her hos Sneakerkids, har en non-marking ydersål som ikke smitter af på trægulv og ligende.

Overdel

Begynderskos overdel kan med fordel bestå af skind, ruskind, microfiber, mesh eller en kombination heraf. Det sikrer en god åndbarhed og yder ofte en fleksibel support over fodryggen. Jo lettere modellen er jo nemmere opnåes en optimal bevægelsefrihed. 

Af rigitg gode begyndersko fra vores udvalg kan nævnes: Nike Free Run TD og adidas Originals Los Angeles CF. Begge modeller opfylder ovenstående krav og fitter rigtig godt til de mindste børnefødder.

Skostørrelse 

Til de allermidste børn anbefaler vi, at du vælger en skostørrelse der sidder tæt til barnets fod. Både i breden og og i længden. I produktteksterne på vores sneakers til baby og småbørn, vil modellens størrelse & fit fremgå. Altså om de er store eller små i størrelsen - om de fitter til brede eller smalle fødder.

- Og hvorfor er det så lige, at vi anbefaler at begyndersko skal sidde helt tæt til foden uden et stort voksetillæg? Er det bare fordi vi vil have dig til hurtigt at skulle nye sko hos igen ? Det kunne man selvfølgelig have os mistænkt for. No offencece ;-) Men det er faktisk fordi at hvis man vælger et for stort voksetillæg, så kan det hæmme barnets bevægelse og motorik. I de spæde måneder/år er det vigtigt at skoene sidder tæt til og følger fodens naturlige bevægelser. Når ungerne så bliver lidt ældre kan man med fordel benytte sig at voksetillæg på 1,2 cm til 1,5 cm efter model og fit.

Shop begyndersko her


Nike Free RN 2017 forener et simpelt look med komfort i verdensklasse. Børnene elsker Nike Free fordi de er hurtige at få på og lette at løbe rundt i.
Af Sneakerkids, juni 2017

 

Nike Free RN 2017 - Size run 20-40

Lad dine børn opleve verdensklasse komfort i hvert skridt. Nike Free RN sporter en fleksibel ydersål og en super åndbar overdel - perfekt til sommer, leg og feriemode. I de små størrelser kommer modellen med elastiske snørebånd og velcro, så de er nemme for små fingre at håndtere. I RN-udgaven er modellen forstærket i snuden med en PU-belægning, der gør modellen endnu mere slidstærk, så den kan imødekomme de krav aktive børn stiller til deres fodtøj.Et par Free til mor og et par Free til mini - hvad ellers? Nike Free RN 2017 er det perfekte mor-barn-sneaker-match. Vi har Nike Free RN 2017 klar i str. fra 20-40 - så kan mor jo lige nuppe et par med. Især Nike Free RN 2017 i sort og i hvid er super populære.

Se hele udvalget af Nike Free RN her


 


Vind sneakers med Sneakerkids Copenhagen Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om et par valgfri sneakers. Udover muligheden for at vinde et par sneakers, så bliver du opdateret med de bedste nyheder, attraktive rabatkoder og heads up når der afholdes fragtfrie dage.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her


 

adidas Originals gør populær sneaker endnu mere populær med det farvrige birds-of-paradise print
Af Sneakerkids, juni 2017 

adidas ZX Flux - Size Run 20-35

I et par adidas ZX Flux, i det farverige birds-of-paradise print, er sommerens muligheder uendelige. Disse søde børnesko fra adidas hylder de originale adidas ZX 8000-sneakers og sikrer samtidig dine børn maksimal komfort.

Da de første ZX Flux-sko så dagens lys i 1989 var de en game changer inden for løbeverdenen. Modellen er rippet for al unødig vægt og sporter en let og luftig overdel i mesh. Sålen bygger på adidas’ legendariske TORSION® SYSTEM, der giver en fleksibel støtte i hvert skridt. Modellen er også kendt for sin 
OrthoLite® sockliner og det karakteriske heel cage - alle elementer der er med til at skabe en fantastisk pasform. 


adidas ZX Flux laves i dag i mange forskellige udgaver. Modellen har de seneste år oplevet en renæssance. De nye features og fortolkninger, der er pålagt den oprindelige silhuet, har været med til at genskabe hypen omkring den ikoniske sko. Her på Sneakerkids holder vi dig altid opdateret med de fedeste adidas ZX Flux til børn. Modellen, i de små størrelser, kommer ofte med elastiske snørebånd, så de er super nemme at få af og på.

Se hele udvalget af adidas ZX Flux her


Nike Huarache Run - En tidsløs frontrunner der forener kompleks sport og sofistikeret mode
Af Sneakerkids, juni 2017

 

Nike Huarache Run GS - Size Run 35-5-40

Huarache-sneakeren kan med rette beskrives som en tidsløs og kontroversiel frontrunner. Modellen blev oprindeligt lanceret som en løbesko tilbage i 1991. Med sin banebrydende stil og sit futurisktiske look udfordrede den verdens opfattelse af hvordan en sportssko kunne og måtte se ud. Huarache var også den første Nike sko, der ikke bar synligt præg af det ikoniske Nike logo, Swooshen.


Foto via www.sneakerhistory.com & www.sneakernews.com. Læs meget mere om den fantastiske fortælling om Huarache her

Sneakerens lette og fleksible materialer har med tiden sat nye standarder for hvor smooth og lækker en komfort, der kan opnåes i et par moderne streetwear sneakers. Skoens popularitet fik hurtigt Nike til også at producere Huarache i størrelser til de allermindste børn. I dag fortolkes de originale Huarache, fra start 90erne, konstant i nye silhuetter og former. Og her på Sneakerkids kan du altid finde de nyeste modeller af Huarache. Shop Nike Huarache Run GS her


adidas Originals vækker 70'er ikonet Campus til live
Af Sneakerkids, juni 2017

 

adidas Originals Campus - Size run 20-38,5

I en tid hvor sneakerhypen ingen ende vil tage, og vilde sneakers som fx adidas Originals X PLR sætter dagsordnen - er det ret cool, at adidas Originals denne sommer satser kæmpe stort på, at bringe 70'er ikonet Campus tilbage på gaderne. Og Sneakerkids Copenhagen satser på, at både mor & mini kan være med på moden og sporte et par hver. Derfor har vi fået modellen hjem i str. fra 20-38,5.

Shop adidas Orginals Campus her 

 


 

Første drop fra vores Mid Season er landet. Herunder er 3 af vores favoritter til de kids, der bruger fra str. 35,5-40. Se alle nyheder her. 

New Balance KFL 420 - Size Run 36-39

De klassiske New Balance 420-sneakers har i denne version fået et moderne touch. En sømløs overdel og en aktionklar gummisål sender dine kids afsted på farten. Modellen matcher perfekt til pre-teens, der ikke længere synes cute er cool.

Shop her

Nike Free Rn 2017 - Size Run 35,5-40

Når snakker falder på komfort og hverdagssneakers, så kommer vi ikke udenom Nike Free-modellerne. Det sidste årti har Free indtaget en førende position på verdensplan. Skoen har ændret vores opfattelse af hvilken komfort sneakers kan og bør levere. I denne triple-white color way forener Nike Free Rn 2017 den sublime og sporty pasform med et clean look - perfekt til de pre-teens der elsker at sporte et par hvide sneakers.

 Shop her


Puma Platform Jr. - Size Run 36-39

Med sin kraftfulde og iøjenfaldende ydersål trækker den helt nye Puma Suede Platform SNK inspiration fra den originale Puma Suede og fra moden i 1990’erne. Skal dine børn sporte den maksimale komfort og et råt 90-baseret look, så er disse sneakers fra Puma et must have.

Shop herGå til webshop her


Quicklaces: Geniale “snyde snørebånd” til børnesko

Quicklaces er en genial opfindelse, der gør det nemt for dine børn hurtigt, at få deres sneakers af og på. De fås i flere farver og passer i vores perfekt i størrelsen til vores udvalg af sneakers. 

Læs mere om Quicklaces her

adidas re-lancerer ikonisk sneaker

Det tyske super brand genopliver en af deres mest legendariske sneakers. I 2017 satser adidas Originals stort på at bringe adidas Campus tilbage til gaderne - Og Sneakerkids Copenhagen satser på at Campus også skal indtage skolegården og legepladserne. Vi har fået fingre i modellen i str. fra 20-38,5. 

Læs mere om Campus her