(0)


GUIDE: 4 HURTIGE RÅD - SÅDAN RENSER DU BEDST DIT BARNS SNEAKERS
Af: Allan Dario, Sneakerkids Copenhagen - august 2017


Vidste du, at med blot en rens om ugen, forlænger du levetiden og styrker holdbarheden i dine børns sneakers? Stifteren af Danmarks førende udbyder af skorens, Casper Pade, giver dig i dette blogindlæg 4 gode råd til hvordan du bedst vedligeholder dine og dine børns sneakers. 

Clean Sneaks er Danmarks første sneakersrenseri, de har over 3 års erfaring og har renset omkring 3000 par sko. Ud over renseriet har Clean Sneaks brugt deres ekspertise på at udvikle specialproducerede produkter til sneakers rensning. 

Produkterne er udviklet med henblik på hvordan du nemmest kan rense dine sneakers uden at bruge for lang tid på det. Vi har fået en snak med stifteren af Clean Sneaks, Casper Pade, om gode råd til rengøring af børne-sneakers.

Læs Clean Sneaks Guide til rengøring af sneakers under videoen


Her får du 4 gode råd fra CleanSneaks til hvordan du holder dine børns sneakers rene.

Her får du 4 hurtige råd til rengøring af sneakers

Du kender helt sikkert problemet. Du har lige købt nye sko til dine børn og efter få dage er skoene beskidte. Så når du på dagen gør klar til en større begivenhed har de små ingen rene sko. I stedet for at bruge flere penge på nye sko, eller slide dem op i vaskemaskinen får du her 4 gode råd til at forlænge skoens rene levetid. 

#1 Imprægner jeres sneakers rigtigt

Skoimprægnering er vigtigt for at beskytte skoens materialer, MEN det er vigtigt at imprægnere dine sko rigtigt. Sko reagerer nemlig forskelligt på imprægneringsformer alt efter brug og materialer. 


En Nano imprægnering giver et beskyttende lag over skoen og er derfor effektivt på alle materialer og beskytter mod alle former for flydende væsker. Eksempelvis mudder og regn. Derudover er skoen nemmere at holde ren hvis skoen fra start er nano imprægneret. Facts:

Nano beskyttelse lag 
Beskytter mod alle flyende væsker
 Europæisk produceret
Sikre længere levetid
Rene & friske sneakers
200 ML

Se hvordan hvordan du imprægnerer  dine sneakers med The Original Nano Protecter her


#2 Lav en fast rengøringsdag om ugen.

Et af de vigtigste punkter for at holde skoens rene levetid længere er, at snavset ikke må sidde på for længe. Derfor anbefaler jeg, at børnefamilier har et fast dag om ugen hvor de renser alle deres sneakers og imprægnerer dem efterfølgende. Dette kunne eksempelvis gøres i forlængelse af en ugentlige tøjvask. På den måde forlænges sneakerens rene levetid og i har altid et par pæne sneakers til specielle begivenheder. 


Facts: 

150 ml Sneakers Cleaner
Dansk produceret sneakers sæbe (miljømærket)
Specialudviklet premium børste 
Kan bruges til alle slags sneakers materialer 
Kvalitets miskrofiberklud, til alle typer sneakers

#3 Skift mellem flere par sko

For at reducerer skoens belastning er det vigtigt at varierer hvilke sko dine børn benytter. Skift derfor mellem 2-3 par sko i løbet af ugen. Min egen huskeregel er at skoen, på grund af fodsved og fugtighed, har brug for en dags tørring efter brug.  Hvis der døjes med ildelugtende sko kan en hyppigere skorotation og hjælpe. Alternativt kan der tilkøbes produkter imod dette.

#4 Pas på vaskemaskinen

Vaskemaskinen kan ofte være den lette løsning og virker fint på kort sigt, men vaskemaskinen slider hårdt på skoen. En tur i vaskemaskinen kan betyde at skoen går op i limningerne og i værste fald ødelægger skoen totalt. HVIS du overvejer at smide skoene i vaskemaskinen, er det vigtigt at du renser den ordentligt først. Det gør at snavset løsnes og du har større mulighed for at opnå et ordentligt resultat. Dette skal selvfølgelig foregå på et skåneprogram for at minimerer risikoen for slid.

Tag et kig forbi Clean Sneaks, her kan du finde flere tips og råd, til hvordan du holder sko og sneakers reneGå til Sneakerkids Copenhagen WebShop Her

Sneakerkids Copenhagen X CleanSneaks

Clean Sneaks er Danmarks første sneakersrenseri, de har over 3 års erfaring og har renset omkring 3000 par sko.  Ud over renseriet har Clean Sneaks brugt deres ekspertise på at udvikle specialproducerede produkter til sneakers rensning. Produkterne er udviklet med henblik på hvordan du nemmest kan rense dine sneakers uden at bruge for lang tid på det. Udover det er produkterne hovedsageligt produceret i Europa. 

"En miljøvenlig og bæredygtig produktion er en del af CleanSneaks DNA og det var bl.a. den charme vi faldt for, da vi skulle vælge leverandør til vores renseprodukter til sneakers” - Jan Storinggard, medstifter af Sneakerkids Copenhagen.  

Om CleanSneaks

CleanSneaks  så et behov for nemt og hurtigt at kunne  rense sine sneakers hos de danske sneakerelskere. Det skete over nogle øl tilbage i 2013. De to drenge bag CleanSneaks stod på en bar i indre by i deres stiveste puds, men i beskidte sneakers. Den aften bestemte de sig for at udvikle et kvalitetsbevids produkt til at rengøre sko og sneakers. De to drenge ville give nyt liv til deres beskedte sneakers. Ikke kun for deres egen skyld, men også for dig, som ikke var med den aften. Så de gav sig i kast med at udvikle sæbe og børster. Alle produkter er udviklet fra bunden. På godt og ondt. Ondt, fordi de har tilbragt utallige svedige timer i en mørk, fugtig kælder på Nørrebro i selskab med beskidte, ildelugtende sneakers, der skulle skinne igen. Godt, fordi de har et af de bedste produkter på markedet i dag. 

Sæben har drengene selv udviklet – og videreudviklet siden. Den er produceret i Danmark. Så ved de, at den kommer skidtet til livs, er miljømærket og virker på alle materialer.  Sæben skal ikke hældes i en skål, som andre sneakersæber ska,  så der går ikke noget til spilde – Sæbe sprøjtes i stedet direkte på. Det gør renseprocessen langt mere effektiv og derfor renser hver sneakerkit helt op til 50 par sneakers. Børsten er udviklet til at rense skånsomt og i dybden på alle materialer. Da de startede var den alt for hård og sled på stoffet. De lærte af fejlen og børsten er i dag blevet blødere – det er nemlig meget bedre for dine sneakers. 

Børsten har de henter de hjem fra Bali og har sørget for, at den er lavet af genbrugsmaterialer. Bæredygtig produktion og kvalitet kan sagtens gå hånd i og hånd, og det er en CleanSneaks lægger stor vægt på.Og drenge, de pakker selv alle deres alle vores sneaker-kits i Caspers (Stifter af CleanSneaks) lejlighed på Nørrebro. De sikrer, at sæbe og klud ser ud og virker som de skal, og at børsten ikke taber hårene. For de ved, hvordan sneakers skal renses – det kræver kvalitetsprodukter